فساد در کنار بقیه عوامل، از عوامل مهم فروپاشی تمدن ها بوده است. در طی قرون و اعصار، همواره رابطه معکوسی بین استفاده درست و بجا از قدرت و قلمرو گسترش فساد وجود داشته است و زمانی که از قدرت به طور مطلوب استفاده می شد، میزان فساد کاهش می یافته است. امروزه تأکید کشورهای مختلف برای پیشگیری از فساد، بر سه رکن اصلی آموزش کارکنان، انتخاب افراد بر اساس شایستگی و بالاخره اصلاح نظام های عملیاتی و مکانیزه کردن آن، باعث شده است که مبارزه با فساد، شکل اصولی و علمی خود را طی نماید. که در این راستا، بررسی جنبه های گوناگون فساد اداری می تواند ضمن کمک به شناخت این موضوع و ارائه دید جدیدی نسبت به معضل فساد اداری در سازمان ها، به روابط درون و برون سازمانی کارکنان کمک شایان توجهی داشته باشد.
زمانی که اسم پول های کلان وسط میاد خیلی از مدیران پاهاشون لنگ میزنه. براتون مثال میزنیم: بعد از بررسی افراد مرتبط امروز قصد داریم هویت چند نفر از این افردا که عضو هیئت مدیره دانشپژوهان هستند صحبت کنیم.
با بررسی اسامی افراد از سایت روزنامه ی رسمی متوجه چندین نام شدیم که امروز با هم بررسی میکنیم.
http://www.rrk.ir/News/ShowOldNews.aspx?Code=12416475
چنانچه مطالب قبلی ما سایت را خوانده باشید در پست قبلی درباره پولهای دانشپژوهان در این لینک را خواهید دید.
مهران
|
بکائی جزی
|
عمران
|
صنعتی اصفهان
|
فوق لیسانس
|
3383
|
02021-300-20
|
1283534444
|
مهدی
|
جالب خواهد بود برای خواننده ی مطلب اگر بدانید اشخاصی که در راس هیئت مدیره موسسه ی دانشپژوهان هستند چه کسانی و در چه جایگاهی بوده اند
در جدول بالا نام مهران بکایی که توانسته است وارد فهرست نهایی داوطلبین هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی شود به چشم میخورد. در تصویر بالا نام یک استاد دانشگاه که به صورت کاملا اتفاقی استاد دانشگاه صنعتی اصفهان است.و به صورت کاملا اتفاقی در مناطقی از شهرداری و سازمان شهرو راه سازی اصفهان و دقیقا در محدوده ی شرکت های ثبت شده توسط مهران بکائی خیلی عجیب نیست!
آقای سید مهدی ابطحی فروشانی
رزومه ی اقای ابطحی به نقل از دانشگاه صنعتی اصفهان :
متولد: ۲۵ شهریور ۱۳۴۴ خمینی شهر
مرتبه علمی : دانشیار
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان
دکتری مهندسی بزرگراه،دانشگاه علم و صنعت تهران
کارشناسی ارشد:مهندسی بزرگراه،دانشگاه علم و صنعت تهران
کارشناسی:مهندسی عمران
نان قرض دادن یک اصول انسانی است. اما وقتی پای منافع وسط باشد فساد پیرو جوان نمیشناسد
نگاهی به تالیف های اقای ابطحی بیندازید تا متوجه ی عمق نفوذ رابطه ها در موسسه های آموزشی بشوید
در تصویر بالا مشاهده میکنید استاد ابطحی کتابی تالیف کرده با عنوان قیر و نگهداری… اما نکته ی جالب ناشر این کتاب است. ناشر کتاب موسسه ی آموزشی دانشپژوهان است !
حالا سوالی که برای ما و خواننده ی مطلب به وجود میاد این است که ایا تمام این نقطه اشتراکات اتفاقی یا سناریویی از قبل اماده بوده است؟ ایا میتوان قبول کرد شخصی در دانشگاهی درس بخواند و استاد خویش را استخدام و برای استاد خویش کتاب چاپ کند؟ جالب است بدانید استاد ابحطی سمینار و همایش نیز برگزار میکند که به صورت کاملا اتفاقی تمامی این همایش ها توسط موسسه ی دانشپژوهان برگزار میشود
لینک این همایش ها از سایت سیویلیکا
ایا تمام سمت های قبول شده اقای مهران بکائی در سامانه های سازمان های شهرداری و شهرو راه سازی و دانشگاه محل درس خواندن این فرد باید به صورت اتفاقی باشد؟ چیزی که محرز است این موضوع را بیان میکند که اقای سید مهدی ابطحی که در دوره ی حتی عضوه هیت مدیره ی دانشپژوهان بوده در سالیانی که این موسسه اقدام به تبانی با مهران بکائی برای زدو بند های سازمانی و امور عمرانی کرده است تا اهداف خویش را پیش ببرد.
هیچ گاه هیچ چیز ادمی به صورت اتفاقی سره راه ادم سبز نمیشود مگر منافعی باشد. چنانچه سال های عضوه هیئت مدیره ی اقای ابطحی و سال قبولی اقای مهران بکائی را که در مستندات این پست است با هم مقایسه کنید شاید جواب بعضی از سوالات در ذهن خویش را بیابید. در اینده مطالب بیشتری در مورد افراد دیگر این موسسه منتشر خواهد شد.